Bestuurswissel 2018-2019

Het derde bestuur van Studievereniging Blended gaat aftreden. Nieuwe studenten van Learning & Development in Organisations krijgen de kans om te solliciteren en deel te worden van het Blended team. Vragen over de sollicitatieprocedure? Check de vragen hieronder:

1. Hoe kan ik solliciteren?

Je kunt solliciteren door een mail te sturen naar voorzitter@svblended.nl, met daarin antwoord op de volgende vragen:

• Wie ben je en wat doe je?
  • Welke kwaliteiten ga jij inzetten bij SV Blended?
  • Wat zijn je dromen en ambities voor SV Blended?
  • Wat kwaliteiten beschik ik en welke wil ik leren?

1. Wanneer is de deadline om te solliciteren?

De deadline is 20 januari 23:59 uur.

1. Ik twijfel, wat zijn de voordelen?

In een bestuursjaar leer je ontzettend veel, samen met het bestuur is het jullie taak om SV Blended draaiende te houden. Dit betekend verantwoordelijkheden maar vooral: uitdaging, extra motivatie voor de studie, vrijheid om de vereniging vorm te geven vanuit jouw visie. Daarnaast staat het goed op je cv en bouw je een enorm netwerk op dat later goed van pas komt.

1. Hoe ziet sollicitatieprocedure eruit?

Alle sollicitanten ontvangen op 1 februari een mail met de uitnodiging voor een gesprek met het huidige bestuur. Deze gesprekken zullen 4 t/m 8 februari plaatsvinden. Daarnaast vinden wij samenwerken belangrijk en vind er na de individuele gesprekken een gezamenlijk gesprek plaats waarin de nieuwe bestuursleden samen de functies verdelen. In deze bijeenkomst wordt het nieuwe bestuur officieel aangesteld.

1. Solliciteer ik op een specifieke functie binnen het bestuur?

Je solliciteert in eerste instantie om onderdeel te worden van het bestuur van SV Blended, niet voor een specifieke functie. Er is in de sollicitatiemail wel de mogelijkheid om een voorkeur voor een functie op te geven.

1. Waar kan ik informatie vinden over een bestuursjaar?

Je mag altijd contact op nemen met de huidige bestuursleden. Zie het kopje ‘contact’ op www.svblended.nl.

1. Hoe ziet de inwerkperiode eruit?

Vanaf week 6 is de samenstelling van het nieuwe bestuur bekend. Op 11 februari vind het etentje met de oude en nieuwe bestuursleden plaats. Vanaf hier start de inwerkperiode waarin de nieuwe bestuursleden gaan meedraaien met het oude bestuur. Op 11 maart is de officiële bestuurswissel.