Blended Flexpool

In boekjaar 2017/2018 hebben we gemerkt dat er veel leden zijn die graag wat actiever willen worden binnen de vereniging, maar het niet zien zitten om vast te zitten aan een jaarcommissie. Dat snappen wij, daarom zijn wij begonnen met een experiment: De Blended Flexpool!

De Blended Flexpool is een WhatsAppgroep voor actieve leden die hun steentje willen bij dragen om SV Blended te laten groeien. Deze app is er voor actieve leden die af en toe iets willen betekenen voor een activiteit. Als je een idee hebt voor een eigen activiteit, kun je samenwerken met de activiteitencommissie.

Wat zijn de voordelen?

• Je kiest zelf hoeveel tijd je eraan kwijt wilt zijn
  • Je organisatie skills krijgen een boost!
  • Het bied uitdaging buiten de opleiding
  • Je leert nieuwe mensen kennen

Hoe word ik lid van de BlendedFlexpool?

Leuk dat je je steentje wilt bijdragen! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar voorzitter@svblended.nl met daarin je naam en een korte motivatie. Ook voor eventuele vragen kun je bij dit e-mailadres terecht. Vervolgens nemen wij contact met je op voor de vervolgstappen.

80c44f23-7b61-4cc2-96a1-b310841c3bd0

Babette Cobbenhagen