Blended Flexpool

In boekjaar 2017/2018 hebben we gemerkt dat er veel leden zijn die graag wat actiever willen worden binnen de vereniging maar het niet zien zitten om vast te zitten aan een jaarcommissie. Dat snappen wij, daarom willen wij dit nieuwe concept uitproberen.

De BlendedFlexpool is een WhatsAppgroep voor alle actieve leden die hun steentje willen bij dragen om SV Blended te laten groeien. Deze app wordt gebruikt om samen ideeën uit te wisselen voor activiteiten en vervolgens (tijdelijke) projectgroepen aan te stellen voor de uitvoering hiervan.

Hoe werkt het?

1. Je deelt je idee in de BlendedFlexpool
  2. Je stelt je projectgroep samen en vult het format in
  3. Bespreek dit ingevulde format met het bestuur en ontvang een GO or NO GO
  4. Hebben jullie een GO gekregen voor het plan?
  5. Dan is het vanaf nu jullie feestje, wij ondersteunen en faciliteren waar nodig maar wij leggen de verantwoordelijkheid bij jullie.

Flexpool Format

Wat zijn de voordelen?

• Je kiest zelf hoeveel tijd je eraan kwijt wilt zijn
  • Je organisatie skills krijgen een boost!
  • Het bied uitdaging buiten de opleiding
  • Je leert nieuwe mensen kennen

Hoe wordt ik lid van de BlendedFlexpool?

Leuk dat je actief lid wil worden! Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar voorzitter@svblended.nl met daarin je naam en een korte motivatie. Ook voor eventuele vragen kun je bij dit e-mailadres terecht. Vervolgens nemen wij contact met je op voor de vervolgstappen.

Het bestuur III heeft zin in dit experiment en staat open voor alle feedback. Ons doel is om een manier te vinden dat werkt, past bij de tijd en aansluit bij de behoefte van onze leden.

80c44f23-7b61-4cc2-96a1-b310841c3bd0

Babette Cobbenhagen