Jaarverslag 2023-2024

Jaarverslag 2023-2024

19 september 2023 – Op Safari naar Jumbo Academy

Als aftrap van het studiejaar zijn we met elkaar op safari gegaan naar Jumbo Academy. We zijn ontzettend leuk en enthousiast ontvangen en zijn vervolgens helemaal in de Jumbo gedoken. Dit gebeurde aan de hand van een interactieve presentatie & een rondleiding. Het was weer een super leerzame ervaring waar we met elkaar ontzettend positief op terug kijken!

29 juni 2023 – 2e & 3e jaars BBQ

Na een druk jaar hebben de 2e en 3e jaars studenten met elkaar kunnen verbinden tijdens een gezellige BBQ gebraden door onze eigen docenten. 2e jaars konden zo al hun eerste vragen betreffende stage stellen aan de 3e jaars. Die op hun beurt konden genieten van een welverdiende BBQ na een druk jaar.

26 juni 2023 – Actief leden uitje

Om alle actieve leden van Blended te bedanken voor hun inzet dit half jaar zijn we samen met de groep gaan Bowlen. Onder het genot van een drankje en hapje heeft iedereen zich van zijn beste kans laten zien. Een super gezellige afsluiting met elkaar.

22 juni 2023 – Einde in zicht

Met de zomer in zicht was het alweer tijd voor de laatste Blended Borrel. Door de AC was een gezellig samenkomen georganiseerd in de Zalloon. Onder het genot van een drankje, wat lekkers en een spelletje konden we met elkaar genieten voor we de zomer in gaan!

15 juni 2023 – Develhub Jaarcongres

De samenwerkingspartner van Blended, Develhub, organiseerde weer een fantastisch jaarcongres. Een moment waar allerlei L&D professionals bij elkaar om het te hebben over “Mens VS AI”. Een interessante dag met 3 leuke keynote speakers. Voor ons als Blended, en voor onze leden een mooie mogelijkheid om het netwerk uit te bereiden.

 

1 juni 2023 – Op Safari naar UP

Op zoek naar de L&D Big 5 is Blended op safari gegaan naar Up Learning. Een L&D bedrijf centraal in Nederland. Ze zijn hier met een groep enthousiaste studenten aan de slag gegaan met een interactive opdracht. Een ontzettend leuke en leerzame dag die werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Op naar de volgende safari!

24 mei 2023 – Poolen

Competitie stond centraal in Cafe Pool. Georganiseerd door de AC zijn we met een stel competitieve leden gaan poolen. Een leuke activiteit waar iedereen met elkaar de strijd aan kon gaan. Heerlijk verwend door middel van drankjes en een lekkere snack. Zeker voor herhaling vatbaar!

23 mei 2023 – Han L&D 20 Jaar

Het was feest in Nijmegen want de opleiding L&D/opleidingskunde bestaat 20 jaar! Vanuit onze opleiding werd er een fantastische dag gepland. Er was een interessante Keynote speaker en vervolgens werden er verschillende proeverijen gegeven. De dag werd op de Han muzikaal afgesloten en er was nog tijd voor een drankje.

Als Blended hebben wij de Afterparty mogen organiseren bij de 4 Heren. Hier kwamen student, docent, alumni en andere bekende om de dag nog feestelijk af te sluiten en een dansje te wagen!

2 t/m 4 mei 2023 – Learning Technologies

Een groep studenten is naar Londen gegaan om dit fantastische congres bij te wonen. Allereest een avond lekker eten met de Belgische en Nederlandse delegatie. Een mooie kans om alvast te netwerken. Vervolgens een dag vol indrukken en nieuwe informatie. Fantastisch om te zien hoever we al zijn op het technologische gebied en hoe we dit kunnen inzetten binnen ons werk als L&D’ers.

Maandag 24 april 2023 – Pub quiz

Een leuke en interessante quiz georganiseerd door onze activiteiten commissie (AC). Leuk in elkaar gezet met 4 verschillende rondes. Een fantastische opkomst met ook een team van docenten. De winnaars zijn naar huis gegaan met een leuke prijs.

Donderdag 30 maart 2023 – Muziek Bingo

Een muzikale afsluiting van de studieweek. Door het bestuur georganiseerd. Een muziek bingo met muziek uit verschillende tijdperken. Verschillende studenten hebben tegen elkaar gestreden en er was ook een vertegenwoordiger vanuit het docententeam. Een leuke afsluiter van de dag met leuke prijzen om te winnen.

Dinsdag 21 maart 2023 – Netwerkt markt

Verschillende bedrijven zijn naar de Han gekomen om te laten zien op welke manier L&D van belang is. Studenten van verschillende jaarlagen konden hier rondlopen en in gesprek gaan met deze bedrijven voor eventuele stageopdrachten.

Een mooie kans voor het werkveld en de studenten om met elkaar in contact te komen