Jaarverslag 2023-2024

Jaarverslag 2023-2024

1 juni 2023 – Op Safari naar UP

Op zoek naar de L&D Big 5 is Blended op safari gegaan naar Up Learning. Een L&D bedrijf centraal in Nederland. Ze zijn hier met een groep enthousiaste studenten aan de slag gegaan met een interactive opdracht. Een ontzettend leuke en leerzame dag die werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Op naar de volgende safari!

24 mei 2023 – Poolen

Competitie stond centraal in Cafe Pool. Georganiseerd door de AC zijn we met een stel competitieve leden gaan poolen. Een leuke activiteit waar iedereen met elkaar de strijd aan kon gaan. Heerlijk verwend door middel van drankjes en een lekkere snack. Zeker voor herhaling vatbaar!

23 mei 2023 – Han L&D 20 Jaar

Het was feest in Nijmegen want de opleiding L&D/opleidingskunde bestaat 20 jaar! Vanuit onze opleiding werd er een fantastische dag gepland. Er was een interessante Keynote speaker en vervolgens werden er verschillende proeverijen gegeven. De dag werd op de Han muzikaal afgesloten en er was nog tijd voor een drankje.

Als Blended hebben wij de Afterparty mogen organiseren bij de 4 Heren. Hier kwamen student, docent, alumni en andere bekende om de dag nog feestelijk af te sluiten en een dansje te wagen!

2 t/m 4 mei 2023 – Learning Technologies

Een groep studenten is naar Londen gegaan om dit fantastische congres bij te wonen. Allereest een avond lekker eten met de Belgische en Nederlandse delegatie. Een mooie kans om alvast te netwerken. Vervolgens een dag vol indrukken en nieuwe informatie. Fantastisch om te zien hoever we al zijn op het technologische gebied en hoe we dit kunnen inzetten binnen ons werk als L&D’ers.

Maandag 24 april 2023 – Pub quiz

Een leuke en interessante quiz georganiseerd door onze activiteiten commissie (AC). Leuk in elkaar gezet met 4 verschillende rondes. Een fantastische opkomst met ook een team van docenten. De winnaars zijn naar huis gegaan met een leuke prijs.

Donderdag 30 maart 2023 – Muziek Bingo

Een muzikale afsluiting van de studieweek. Door het bestuur georganiseerd. Een muziek bingo met muziek uit verschillende tijdperken. Verschillende studenten hebben tegen elkaar gestreden en er was ook een vertegenwoordiger vanuit het docententeam. Een leuke afsluiter van de dag met leuke prijzen om te winnen.

Dinsdag 21 maart 2023 – Netwerkt markt

Verschillende bedrijven zijn naar de Han gekomen om te laten zien op welke manier L&D van belang is. Studenten van verschillende jaarlagen konden hier rondlopen en in gesprek gaan met deze bedrijven voor eventuele stageopdrachten.

Een mooie kans voor het werkveld en de studenten om met elkaar in contact te komen