Jaarverslag 2023-2024

Jaarverslag 2023-2024

Donderdag 29 februari 2024 – Algemene Leden Vergadering

Leden van Blended hebben onder het genot van lekker drinken en een pizza samen naar de evenementen van het afgelopen jaar gekeken. Daarnaast hebben ze een voorproefje gekregen op wat er allemaal aankomt. Zoals bijvoorbeeld de Learning Technologies in London of het aankomende Gala!

Woensdag 21 februari 2024 – Samenwerking vieren tussen SV Blended en Bar 2

Om de samenwerking tussen SV Blended en Bar 2 te vieren, is er op samen op woensdag 21 februari geproost. Waarom? Omdat ons mooie logo in Bar 2 hangt! Het was een gezellige avond waarin we op een leuke manier de samenwerking hebben gevierd met elkaar.

Donderdag 1 februari 2024 – LaserQuest

Een leuke avond vol competitie. Leden hebben lasersquash en lasergamen gespeeld onder het genot van een drankje. Het was een super leuke avond waarin we hectisch hebben gestreden voor de winst!

24 t/m 25 januari 2024 – L&D festival Affligem

Op 24 en 25 januari zijn een groep studenten naar België gegaan om het L&D festival in Affligem bij te wonen. Het was een inspirerende dag waarbij de studenten verschillende workshops hebben kunnen bijwonen over allerlei L&D onderwerpen. Daarnaast hebben ze zelf ook een mooie bijdrage kunnen leveren aan het L&D festival!

Donderdag 11 januari 2024 – SV Blended’s nieuwe sweater

Op donderdag 11 januari is de nieuwe sweater van SV Blended bekend gemaakt! Een leuke sweater met een blender propvol L&D onderwerpen. Er is zeker geen betere manier om SV Blended te representeren dan dit.

Vrijdag 15 december 2023 – Op Safari naar McDonald’s

We hebben het jaar afgesloten met onze derde safari bij de McDonald’s! We hebben een kijkje mogen nemen in de keuken. Waar we zelfs onze eigen burgers mochten maken! Ook hebben we veel geleerd over de geschiedenis van McDonald’s en de waarden van de organisatie. Het was een zeer leerzame ervaring waar we met elkaar ontzettend positief op terug kijken!

Donderdag 23 november 2023 – Pubquiz in de studio

Een leuke competitie tussen 4 groepen, de pubquiz was de avond waar leden van Blended hun intelligentie konden laten zien! Met 5 verschillende thema’s en een lekkere pizza hebben we genoten van een leuke avond waarna we een groep winnaars hadden. Zij kregen een prachtige prijs: de SV Blended drinkfles!

Vrijdag 13 oktober 2023 – Efteling

Vrijdag 13 oktober zijn we met een gezellige groep naar de Efteling geweest. Het was een dag waar iedereen lekker zijn gang kon gaan. Genieten van de magie van de Efteling en natuurlijk alle attracties! In de middag hebben we als groep nog lekker met elkaar geluncht en tegelijk van wat regen kunnen schuilen.

Donderdag 12 oktober 2023 – Algemene Leden Vergadering

In de studio hebben we samen gekeken naar de planning van het eind van het jaar. Hierbij hebben we onder het genot van een drankje en snacks samen gekeken naar de activiteiten die eraan komen. Ook hebben we gesproken over de verschillende commissies van Blended! Na het “serieuze” deel hebben we nog gezellig met elkaar na gekletst!

Dinsdag 19 september 2023 – Op Safari naar Jumbo Academy

Als aftrap van het studiejaar zijn we met elkaar op safari gegaan naar Jumbo Academy. We zijn ontzettend leuk en enthousiast ontvangen en zijn vervolgens helemaal in de Jumbo gedoken. Dit gebeurde aan de hand van een interactieve presentatie & een rondleiding. Het was weer een super leerzame ervaring waar we met elkaar ontzettend positief op terug kijken!

4 tot 7 september 2023 – Introductie week

De eerste ontmoeting met Blended en de studie! Een gezellige week vol activiteiten om kennis te maken met elkaar en met de intro papa’s en mama’s. 

Maandag 29 juni 2023 – 2e & 3e jaars BBQ

Na een druk jaar hebben de 2e en 3e jaars studenten met elkaar kunnen verbinden tijdens een gezellige BBQ gebraden door onze eigen docenten. 2e jaars konden zo al hun eerste vragen betreffende stage stellen aan de 3e jaars. Die op hun beurt konden genieten van een welverdiende BBQ na een druk jaar.

Donderdag 26 juni 2023 – Actief leden uitje

Om alle actieve leden van Blended te bedanken voor hun inzet dit half jaar zijn we samen met de groep gaan Bowlen. Onder het genot van een drankje en hapje heeft iedereen zich van zijn beste kans laten zien. Een super gezellige afsluiting met elkaar.

Donderdag 22 juni 2023 – Einde in zicht

Met de zomer in zicht was het alweer tijd voor de laatste Blended Borrel. Door de AC was een gezellig samenkomen georganiseerd in de Zalloon. Onder het genot van een drankje, wat lekkers en een spelletje konden we met elkaar genieten voor we de zomer in gaan!

Donderdag 15 juni 2023 – Develhub Jaarcongres

De samenwerkingspartner van Blended, Develhub, organiseerde weer een fantastisch jaarcongres. Een moment waar allerlei L&D professionals bij elkaar om het te hebben over “Mens VS AI”. Een interessante dag met 3 leuke keynote speakers. Voor ons als Blended, en voor onze leden een mooie mogelijkheid om het netwerk uit te bereiden.

 Donderdag 1 juni 2023 – Op Safari naar UP

Op zoek naar de L&D Big 5 is Blended op safari gegaan naar Up Learning. Een L&D bedrijf centraal in Nederland. Ze zijn hier met een groep enthousiaste studenten aan de slag gegaan met een interactive opdracht. Een ontzettend leuke en leerzame dag die werd afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Op naar de volgende safari!

Woensdag 24 mei 2023 – Poolen

Competitie stond centraal in Cafe Pool. Georganiseerd door de AC zijn we met een stel competitieve leden gaan poolen. Een leuke activiteit waar iedereen met elkaar de strijd aan kon gaan. Heerlijk verwend door middel van drankjes en een lekkere snack. Zeker voor herhaling vatbaar!

Dinsdag 23 mei 2023 – Han L&D 20 Jaar

Het was feest in Nijmegen want de opleiding L&D/opleidingskunde bestaat 20 jaar! Vanuit onze opleiding werd er een fantastische dag gepland. Er was een interessante Keynote speaker en vervolgens werden er verschillende proeverijen gegeven. De dag werd op de Han muzikaal afgesloten en er was nog tijd voor een drankje.

Als Blended hebben wij de Afterparty mogen organiseren bij de 4 Heren. Hier kwamen student, docent, alumni en andere bekende om de dag nog feestelijk af te sluiten en een dansje te wagen!

2 t/m 4 mei 2023 – Learning Technologies

Een groep studenten is naar Londen gegaan om dit fantastische congres bij te wonen. Allereest een avond lekker eten met de Belgische en Nederlandse delegatie. Een mooie kans om alvast te netwerken. Vervolgens een dag vol indrukken en nieuwe informatie. Fantastisch om te zien hoever we al zijn op het technologische gebied en hoe we dit kunnen inzetten binnen ons werk als L&D’ers.

Maandag 24 april 2023 – Pub quiz

Een leuke en interessante quiz georganiseerd door onze activiteiten commissie (AC). Leuk in elkaar gezet met 4 verschillende rondes. Een fantastische opkomst met ook een team van docenten. De winnaars zijn naar huis gegaan met een leuke prijs.

Donderdag 30 maart 2023 – Muziek Bingo

Een muzikale afsluiting van de studieweek. Door het bestuur georganiseerd. Een muziek bingo met muziek uit verschillende tijdperken. Verschillende studenten hebben tegen elkaar gestreden en er was ook een vertegenwoordiger vanuit het docententeam. Een leuke afsluiter van de dag met leuke prijzen om te winnen.

Dinsdag 21 maart 2023 – Netwerkt markt

Verschillende bedrijven zijn naar de Han gekomen om te laten zien op welke manier L&D van belang is. Studenten van verschillende jaarlagen konden hier rondlopen en in gesprek gaan met deze bedrijven voor eventuele stageopdrachten.

Een mooie kans voor het werkveld en de studenten om met elkaar in contact te komen